Medlems forsikringshistorie
Arbejdernes Radioforbund blev startet i 1926, forbundet skiftede i 1957 navn til det nuværende Arbejdernes Radio og Fjernsynsforbund.

De første medlems forsikringer, startede når man blev medlem af Arbejdernes Radioforbund, idet man så havde en forsikring på sit AM antenne inkluderet i medlemsskabet.

De første billedrørsforsikringer, blev startet op i fjernsynets barndom sidst i 50'erne.

Den 28. september 1963 var der 20 klubber i Nordsjælland, der mødtes til et stiftende møde i Helsingør, og der blev man enige om at oprette Det gensidige Skadeforsikringsselskab for Arbejdernes Radio- & Fjernsynsklubber i Frederiksborg Amt.

Selskabets første formand blev Oluf Rønde fra Hundested og den første kasserer blev Georg Henriksen fra Glostrup.

I 1960'erne rykkede fjernsynet for alvor ind i de danske hjem, og med et tilbud om at forsikre det dyre billedrør for kun 6,- kr. skulle det vise sig at være et godt aktiv for mange klubber og for ARF.

I 1967 kom de første farvefjernsyn og op gennem 70'erne var der mange medlemmer, som så fik forsikret farve billedrøret, som var det dyreste i et farvefjernsyn.

I januar 1987 begyndte man at tegne 1 årlige kaskoforsikringer, der dækker hele apparatet op til handelsværdi, i starten havde vi selvrisiko, den er senere blevet fjernet, så hele apparatet er dækket uden selvrisiko, selv kørsel er inkluderet.

I 1990 startede man med kaskoforsikring på Video.

I 1995 lavede man 3 til 5 års forsikringer for at have samme tilbud som forhandlerne havde, Total Kasko forsikringen.

Den 1. januar 2000, fusionerede man med Københavns Amts Billedrørsselskab.

Læs om Hjælpefonds TV.

Udskriftvenlig side


NBS TV Forsikring ved formand - Sven Kristiansen, Hans Andersensvej 1, 3550 Slangerup